Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Forces visitants durant la tarda però poques vendes en la Fira d'Artesania de Moja

Les activitats programades van animar la fira però els paradistes es van queixar per les poques vendes

dimarts 30 juliol 2013

La crisi i la calor han estat dos potents elements contra els quals ha hagut de combatre la Fira d’Artesania de Moja, celebrada per 8a edició durant tot el diumenge a la rambla Catalunya. La calorada va provocar que durant el matí el moviment significatiu de visitants a la Fira només es registrés durant les actuacions dels balls populars, a partir d’un quart d’una. Per la tarda, a mesura que avançava el temps i disminuïa la calor, els visitants van ser més nombrosos, fins a oferir un aspecte concorregut a quarts de vuit. FiraArtesaniaexhibicionsmat.JPG

Yolanda Liron, organitzadora de la Fira, destacava aquesta presència de públic durant el vespre però feia notar que els paradistes es queixaven de no haver venut massa.(àudio)

A més de les actuacions dels balls folklòrics durant el migdia i de les exhibicions de rítmica, aeròbic, batuka i judo per la tarda, un altre factor d’atracció fins a la fira va ser la instal·lació d’inflables que eren gratuïts pels infants de famílies que tenien el tiquet que s’obtenia amb el programa de la Festa Major. Per Yolanda Liron, també es bo que les activitats es vagin distribuint per diferent punts del poble.(àudio)

La voluntat dels organitzadors és seguir oferint la Fira per la Festa Major, però caldria més persones implicades i per això Yolanda Lirona ha fet una crida pública a sumar-se als preparatius de la Fira.(àudio)

Bona part dels 38 paradistes eren d’Olèrdola o bé de pobles propers. Es podien trobar articles d’alimentació, joguines de segona mà, fotografies, FiraArtesaniaexhibicionsTarda.JPGbijuteria o roba. Un dels centres d’interès va ser la possibilitat de fer passejades gratuïtes en poni. L’oferta era molt variada però, com passa en la majoria de fires d'arreu del país en aquests temps de crisi, el nivell de vendes va ser discret.

Escolta l'entrevista a Yolanda Liron, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions