Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira d’Artesania de Moja reunirà aquest diumenge a una quarantena de paradistes

La Fira estarà oberta de 10 del matí a 9 de la nit i comptarà amb activitats tot el dia

divendres 26 juliol 2013

Tot apunta que la vuitena edició de la Fira d’Artesania que es fa aquest diumenge a Moja tindrà bona acollida. De moment, pel que fa a paradistes confirmats, ja es porta un molt bon registre. Segons anuncia Yolanda Lirón, una de les organitzadores, ja han confirmat la seva presència fins a 38 paradistes. Un dels trets que cal subratllar és que hi ha una gran varietat de procedències i de tècniques, incloent bijuteria, paper, manualitats en fusta, fotografia o alimentació. (àudio)

Un dels atractius de la Fira és que està oberta durant tot el dia i comptarà amb diverses activitats. A tocar de la fira la Comissió de Festes instal.la un parc terrestre infantil, en horari de 10 a 13h i de 17 a 19. Dins de la fira, a la rambla Catalunya, actuaran els balls folklòrics d’Olèrdola a tres quarts de 12. Per la tarda hi hauran les exhibicions de rítmica, aeròbic i batuka. Un altre dels incentius és que es podrà participar en un dinar , al preu de 8 euros.(àudio)

Entre els paradistes també hi ha una bona presència d’artesans del municipi, tal i com ens recordava Yolanda Lirón. (àudio)

Aquest any els organitzadors de la fira han fet un esforç suplementari de difusió i de captació de paradistes. Bona mostra d’això és que en les rotondes de l’entorn de Vilafranca és ben visible el cartell que anuncia que aquest diumenge, dins de la Festa Major de Moja, hi ha aquesta fira artesana.

Document Actions