Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira de Manualitats Solidària de l’escola Rossend Montané supera les previsions més optimistes

Fins aquest divendres a la tarda, els alumnes ofereixen les manualitats que han fet i es recullen aliments

dijous 30 maig 2013

Aquest dimecres, en el primer dels tres dies d’obertura de l’activitat, ja quedava ben clar que la Fira de Manualitats Solidària de l’escola Rossend Montané ha estat tot un encert. La fira té el propòsit de recollir aliments que es destinaran a famílies necessitades del municipi. A canvi d’aquests aliments, s’obtenen “molantes”, una moneda social inventada per l’escola que permet obtenir manualitats realitzades pels alumnes. La fira està sent tot un èxit i permet transmetre als alumnes que es poden obtenir coses importants sense necessitat de diners, tal i com resumia la directora de l’escola, Àngels Agramunt. (àudio)Fira2.JPG

Tant durant el matí com per la tarda, el vestíbul de l’escola presentava un aspecte ple de famílies que miraven entre les parades dels alumnes, organitzades per cicles. Per triar i remenar hi ha una gran varietat. Inclús hi ha enciams obtinguts de l’hort ecològic de l’escola. Àngels Agramunt posava l’accent en què han triplicat les expectatives inicials de recollida d’aliments. (àudio)

Una de les mares que està participant en aquesta fira, la Cristina, explicava que havia canviat els seus “molantes” per manualitats fetes pels infants, com collarets, gerros o anells. També ens assenyalava que els seus fills estaven molt motivats amb aquesta fira. (àudio)

La fira està oberta a tothom fins aquest divendres a la tarda. L’horari de matí és de dos quarts de 9 a les 9 i per la tarda a partir de dos quarts de 4.

Escolta les entrevistes recollides en la fira, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions