Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La fira Molanta Xics omplirà Sant Pere Molanta aquest cap de setmana d’activitats pels infants

De la programació d’actuacions destaca la que oferirà dissabte a la tarda Dàmaris Gelabert amb “Cançons per aprendre”

dijous 02 juny 2016

Aquest cap de setmana Sant Pere Molanta acull la primera edició del “Molanta Xics”, una fira amb propostes de caràcter familiar que inclou la programació de quatre actuacions musicals. Entre els concerts destaca el que preveu oferir  Dàmaris Gelabert, una de les veus més reconegudes al nostre país en cançons per a infants. La seva actuació s’ha previst dissabte, a les 6 de la tarda, a la pista de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. El mateix dissabte, a les 12 del migdia, Viri Virom oferirà un espectacle d’animació infantil amb contes i jocs. Les dues actuacions de diumenge també són d’una gran qualitat.  A les 12 del migdia es comptarà amb les “Bruixes Burriac”  i per la tarda, a les 6, els Paus oferiran un espectacle de carrer.

Durant els dos dies, des de les 10 del matí a les 9 de la nit,  es podran gaudir de diferents espais. L’espai “nyam nyam” per menjar ofert per tres “food trucks”; l’ espai “Manetes” per fer manualitats; L’“Espai expo”, amb un tren, clicks i animals a mida real; “Espai paradetes”, amb botiguetes de productes. També es comptarà amb ”L’ Espai eco atraccions”, amb atraccions sostenibles; L’Espai Jocs, amb “un mar de jocs increïbles” ; i un Espai inflables.

La idea de la fira Molanta Xics va sorgir de la inquietud de Nenén Jiménez i Xavi Fontanals, veïns de Sant Pere Molanta. Tenen una filla petita  i volien organitzar a Sant Pere Molanta un concert amb Dàmaris Gelabert. (àudio)

Dàmaris Gelabert és el nom més conegut del cartell d’actuacions. Les seves “Cançons per aprendre” són un recurs molt utilitzat per escoles i famílies. La resta d’actuacions previstes són igualment molt atractives, tal i com destaca Nenén Jiménez.(àudio)

La idea inicial de fer una activitat a Sant Pere Molanta centrada en els infants va anar creixent fins a convertir-se en aquest Molanta Xics, que ha acabat sent organitzat formalment per la productora “El Trobador”.(àudio)

Totes les activitats de la fira són gratuïtes, incloent l’entrada als concerts. Només caldrà pagar un mòdic preu, inferior al del mercat, per a participar en els tallers i pujar als inflables.

L’organització vol agrair la col·laboració de l’escola Rossend Montané, que entre altres aspectes aporta dibuixos dels seus alumnes per a decorar la Fira. També s’ha comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Nenén Jiménez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions