Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira Solidària de l’escola Rossend Montané manté l’elevat seguiment

Els aliments recollits seran lliurats a famílies necessitades del municipi

dimarts 13 desembre 2016

Dilluns i dimecres de la setmana passada tenia lloc la cinquena edició de la Fira Solidària de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. Tal i com va passar en les anteriors quatre edicions, la iniciativa ha estat una expressió de treball cooperatiu entre tots els membres de la comunitat educatiava de l’escola, amb una resposta i implicació molt elevada per part de tothom.MercatStPere2.JPG

El funcionament de la fira es mantenia. Les famílies havien aportat aliments que es lliuraran a famílies necessitades del municipi. A canvi d’aquestes aporatcions, obtenien “molantes”, una moneda que permetia adquirir les manualitat que posaven a la venda els alumnes durant aquests dos dies de la fira solidària.La directora de l’escola,  Àngels Urgell, subratllava la bona resposta de les famílies i interpretava que la proximitat amb Nadal també contribuïa a fer aquest ambient de treballar “pel bé comú”. (àudio)

La novetat aquesta any va ser programar la fira dins la setmana del pont de la Constitució i de la Puríssima. Això va reduir de 3 a 2 els dies de la fira, però les famílies s’acabaven adaptat.(àudio)

Dos dels alumnes de 6è de l’escola, en Paolo i l’Arnau, ens indicaven que estaven molt motivats. (àudio)

Durant la fira els alumnes van posar a la venda postals i guarniments de Nadal. En alguns cas lluïen algun motiu musical, recordant que aquest curs la música és el projecte transversal que treballa tota l’escola.

L’acte de lliurament a l’Ajuntament dels aliments recollits a lescola s’ha programat el proper dimarts, 20 de desembre, a les 11 del matí, amb la presència de l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez.

Escolta l'entrevista a Àngels Urgell i alumnes de l'escoles, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions