Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 2a Fira Solidària de l’escola Rossend Montané s’ha tancat aquest dijous amb un èxit rotund

Les postals gairebé s’han exhaurit i s'ha recollit una quantitat similar d'aliments a l'obtinguda en la 1a Fira
La fira s'ha tancat aquest dijous a la tarda
La fira s'ha tancat aquest dijous a la tarda

dijous 05 desembre 2013

La Fira Solidària a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, celebrada des de dimarts i fins aquest dijous, s’ha tancat amb un gran èxit. Les postals que els alumnes oferien s’han gairebé exhaurit i la quantitat d’aliments recollits s’aproximarà a les xifres de la primera edició de la fira. El recompte definitiu es procedirà a fer durant la setmana que ve, però la presència de caixes plenes d’aliments ben variats al vestíbul de l’escola era ja un signe evident d’aquest esclatant èxit.FiraSolidriaOK21.jpg

La fira reproduïa el model ja aplicat en la primera edició, celebrada durant el curs passat i dedicada a l’emprenedoria. Es feia una crida a les famílies perquè portessin aliments a l’escola per a lliurar-los a famílies necessitades del municipi. A canvi d’aquests aliments, s’obtenien “molantes”, la moneda de l’escola. En aquesta ocasió la fira tenia un caràcter nadalenc i els “molantes” es podien bescanviar per postals elaborades per tots els alumnes. Des de dimarts pel matí i fins aquest dijous, s’estima que més de 700 postals de Nadal han estat adquirides per les famílies.

Els resultats són positius pel material recollit i per la feina de conscienciació que ha comportat la fira entre els alumnes de l’escola. Aquest és un dels aspectes que subratlla la Consol, mare de dos alumnes de l’escola.(àudio)

El cap d’estudis de l’escola, Joan Ruiz, qualificava la fira “d’èxit rotund” i posava l’accent en la implicació de tota la comunitat educativa de l’escola Rossend Montané.(àudio)

Els aliments recollits es cediran als Serveis Socials de l’Ajuntament d’Olèrdola, però també es destinaran lots a famílies necessitades d’altres municipis que porten els seus fills a l’escola de Sant Pere Molanta. (àudio)

Després de la positiva resposta d’aquesta segona edició, des de l’escola ja s’anuncia la voluntat de fer una tercera fira solidària, per bé que encara no s’han definit les dates.

Escolta les entrevistes relacionades amb la valoració de la fira, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèdola, clicant aquí

Document Actions