Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La forta calor condiciona Firamercat

Discreta assistència però satisfacció entre els paradistes per les vendes assolides

dilluns 19 juny 2017

Aquest cap de setmana tenia lloc la 21a edició de Firamercat de Sant Pere Molanta. La cita arribava plena de novetats que perseguien el propòsit d’incentivar la participació i evitar les dificultats que va ocasionar l’any passat la intensa calor patida. Per això es van avançar les dates 4 setmanes, es concentraven les parades a la pista poliesportiva i es variava el format de la fira obrint-la en horari de tarda-nit el dissabte i durant el matí de diumenge.  Però tots aquests canvis no van acabar impedient que, de nou, la fira es veiés fortament condicionada per la calor.FiramercatBalan4.JPGFiramercatBalan2.JPG

La presidenta de la Comissió Firamercat, Pilar Grimau, apuntava que la calor “perseguia” l’activitat i afegia que malgrat no comptar amb molt públic els paradistes sí que han expressat una valoració satisfactòria per les vendes assolides.(àudio)

Dissabte a la tarda l’espectacle d’animació infantil amb Fefe va estar presidit per la calor i va ser discreta l’assistència de públic al concert que el Cor Xamusia va oferir  a la sala de la Societat.(àudio)

La Comissió Firamercat no vol prendre decisions “en calent”, però no descarten un nou replantejament de la Fira o inclús avaluar la seva continuïtat.(àudio)

La 4a Trobada de vehicles clàssics i de competició reunia a una seixantena de vehicles, que després de concentrar-se al carrer Wilson van fer un passeig fins a la Muntanyeta. Dos dels moments de més participació a Firamercat van ser la degustació de vins i caves per la nit i l’esmorzar popular de diumenge al migdia. Pel matí es va poder jugar amb jocs de fusta i es va poder gaudir, durant el migdia, del versàtil repertori del grup “Si Fa Sol Toquem”. Aquesta solvent formació  de gralles va interpretar peces tradicionals, però també versions de hits com “La bicicleta”, de Shakira.

Escolta l'entrevista a Pilar Grimau, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquíFiramercatBalan3.JPG

Document Actions