Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Generalitat desestima la proposta avalada per la Diputació i l’Ajuntament continua sent el titular de la carretera de Daltmar

Durant el 2020 es preveuen seguir amb les actuacions de millora en els camins municipals, especialment arranjant l’eix Rossend Montané

dilluns 07 octubre 2019

 

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha confirmat que la Generalitat ha desestimat la proposta traslladada per la Diputació de Barcelona de convertir en carretera el camí que uneix Moja i Daltmar. D’haver  prosperat, aquest canvi hagués suposat que la competència de la via la passaria a assumir la Diputació, dins de la seva xarxa de carreteres.

Ramírez indicava que la Generalitat ha considerat que el camí no reunia requisits per a ser carretera, especialment pel percentatge de pendent que té en forces dels seus trams. (àudio)

L’alcalde considera que mantenir la competència municipal del camí és positiu perquè permet que l’Ajuntament tingui llibertat per a decidir actuacions en aquesta via.(àudio)

Durant el mes de juliol, l’Ajuntament va procedir a fer obres de reparació en el camí, per valor de 67.000 €. L’alcalde anunciava que durant el 2020 es preveuen seguir amb les actuacions de millora en els camins municipals, especialment arranjant l’eix Rossend Montané, partint de Mas Granell fins a Sant Pere Molanta.(àudio)

Document Actions