Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La gimnàstica per gent gran deixa de ser gratuïta i el preu ara equival a 1 euro per sessió

Les sessions s’han programat els matins de dimarts i divendres a Sant Pere Molanta i de dilluns i dimecres a Moja
Imatge d'arxiu d'una sessió al Casal d'Avis de Moja
Imatge d'arxiu d'una sessió al Casal d'Avis de Moja

dijous 27 setembre 2012

 

Entre els canvis introduïts en l’oferta de tallers que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola per aquest curs 2012-13 hi ha significatives modificacions de preus. Una d’aquestes variacions comporta que la gimnàstica de manteniment per a gent gran   deixa de ser gratuïta i passa a tenir un preu de 25 euros per trimestre, que equival a prop d’un euro per sessió. Com la resta de tallers, les sessions es preveuen iniciar durant la primera setmana del mes d’octubre. A Moja s’han programat al Casal d’Avis, els dilluns i els dimecres , d’11 a 12 del migdia. A Sant Pere Molanta, es faran al Centre Cívic Gatzara , els dimarts i els divendres, de dos quarts d’11 a dos quarts de 12.

La tècnica de cultura i joventut de l’Ajuntament d’Olèrdola, Miriam Mulinari, explica que s’ha buscat que una part de la despesa dels tallers sigui assumida pels usuaris. (àudio)

Com en la resta de tallers, cada grup que s’oferta cal que tingui un mínim d’inscripcions per a que es pugui fer. En el cas del ioga, aquest mínim és de 10 persones per grup, de 20 per a la gimnàstica de manteniment per a adults i de 10 persones per cada grup dels dos previstos en gimnàstica de manteniment per a gent gran. (àudio)

Miriam Mulinari recorda que les inscripcions es poden formalitzar a l’Ajuntament o bé als centres cívics. (àudio)

En el cas de la gimnàstica per  a la gent gran també hi ha la possibilitat de trobar les butlletes d’inscripcions als casals d’avis de Moja i de Sant Pere Molanta

 

Document Actions