Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La incidència de la campanya “Compra a prop” recupera els nivells anteriors a la pandèmia

L’acte de lliurament de premis es fa aquest dijous 1 de desembre , a les 19.00h, a la masia Mas Catarro de Santa Margarida i els Monjos

dimarts 29 novembre 2022

La campanya “Compra a prop i descobreix el teu entorn” ha recuperat la incidència que aquesta iniciativa de promoció comercial registrava abans de la irrupció de la pandèmia de la COVID-19. Així ho ha valorat el gerent-dinamitzador de Comerç del Foix, Joan Anton Calaf, en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola. La campanya aquest 2022 s’ha realitzat entre el 23 d’octubre i el 20 de novembre i ha comptat amb la implicació de 123 establiments dels municipis de Castellet i la Gornal, Santa Margarida i els Monjos i Olèrdola. Un bon indicador de l’èxit de la campanya és que les 40.000 butlletes editades per poder participar en el sorteig de premis ja van exhaurir-se una setmana abans de finalitzar la campanya.(àudio)

D’Olèrdola hi han participat en la campanya 25 establiments i serveis que han cedit premis per ser sortejats. L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, posa l’accent en què la campanya és molt ben rebuda i s’ha guanyat “la confiança de la gent” després 9 edicions.(àudio)

A més de promoure el coneixement dels valors patrimonials dels tres municipis, l’alcalde també subratlla que amb campanyes com el “Compra a prop” es vol donar suport al comerç local per la importància i el pes que tenen en la vida dels nuclis.(àudio)

Després del sorteig realitzat dijous de la setmana passada, l’acte de lliurament de premis es fa aquest dijous 1 de desembre , a les 19.00h, a la masia Mas Catarro de Santa Margarida i els Monjos

 

Document Actions