Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La infermera Alma Alaminos Gamiz, veïna de Can Trabal, oferirà la xerrada de commemoració a Olèrdola del 8 M

A les 19.30h del dissabte 9 de març, al Local Rossend Montané de Sant Miquel. Per participar en el sopar posterior, tiquets a la venda fins dimarts 5 de març

dimecres 28 febrer 2024

 

L’acte de commemoració a Olèrdola del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, el protagonitzarà la infermera Alma Alaminos Gamiz, veïna de Can Trabal. Serà a les 19:30h del dissabte 9 de març, al Local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola  . A continuació hi haurà un sopar de germanor obert a tota la ciutadania.

De 44 anys d’edat i mare d’un nen i d’una nena, Alma Alaminos Gamiz va ser una de les dones del municipi que va protagonitzar el documental “8 dones d’Olèrdola” realitzat per Carme Ortoll Grífols i Andreu Ortoll Rius. El treball recull les vivències de 8 veïnes d’Olèrdola, de diferents generacions i procedències, i en ell Alma Alaminos hi fa una defensa de la independència de les dones i de la necessitat d’educar sense estereotips a les nenes perquè “siguin el que realment volen ser”.

Sopar després de la xerrada

El sopar posterior a la xerrada el servirà el Restaurant La Posada de Sant Pere Molanta. El preu del tiquet és de 15€ i els punts de venda són : Restaurant  La Posada, Bar del Local Molantenc i Carns Cal Ton de Sant Pere Molanta; Cal Mitjans, Bar Bistrot  i La Botiga de la Sílvia de Moja; Village Pàdel de Daltmar; Bar “No te va a gustar” de Can Trabal; i Ajuntament d’Olèrdola. Els tiquets estaran a la venda fins dimarts 5 de març.

Document Actions