Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La insuficient resposta obliga a suspendre la Festa Jove i la fideuà de la Festa del Most de Moja

La cercavila de diumenge al matí i les passejades en carro, actes més concorreguts de la celebració

dimarts 27 octubre 2015

Innovar comporta assumir riscos. I no sempre les novetats són acollides com voldria qui les promou. La Festa del Most de Moja n’ha estat un exemple recent al municipi. Aquest cap de setmana se celebraven el gruix dels actes i algunes de les novetats més rellevants que s’introduïen en la programació els organitzadors, la Comissió de Festes de Moja, es van haver de suspendre per una insuficient resposta de públic. Divendres no es va poder fer la Festa i Sopar Jove per falta d’inscripcions. Diumenge tampoc es va realitzar la fideuà popular, perquè els inscrits no arribaven a la trentena. Anna Molero, membre de la Comissió de Festes de Moja, assenyalava aquesta manca de resposta en aquestes activitats, però destacava l’èxit assolit en altres com la cercavila, el pica pica o les passejades en carro.(àudio)FEstaMojaMOja2.JPG

Una altra de eles activitats que no es van poder realitzar va ser la trepitjada de raïm a l’antiga. En aquest cas perquè el raïm no estava en condicions.(àudio)

La primera de les activitats de la Festa del Most de Moja va ser el Sopar i el Ball de Most, el cap de setmana anterior. L’activitat va ser concorreguda i molt ben valorada pels assistents.(àudio)

La Festa del Most de Moja va incloure diumenge al migdia la possibilitat de fer tallers pels infants. Per la tarda, tocava el torn al teatre, amb la representació de l’obra “Revisió anual”, a càrrec del grup de teatre El Folre de Sant Pere Molanta.

Escolta l'entrevista a Anna Molero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions