Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La jornada de portes obertes fa preveure que l’aula de nadons de l’escola Gotims es podrà obrir

Tot apunta a que es podrà assolir el mínim de 5 infants durant la preinscripció, oberta del 14 al 25 de novembre

divendres 11 novembre 2016

La bona resposta obtinguda en la jornada de portes obertes convocada aquest dijous a la tarda fa preveure que l’aula de nadons de l’escola bressol Gotims de Moja es podrà obrir perquè tindrà la mínima inscripció requerida, que és de 5 infants. Des de les 5 a les 6 de la tarda, fins a 7 famílies van poder conèixer de primera mà les instal·lacions de la llar d’infants, el projecte educatiu i conversar amb les educadores sobre el funcionament de la llar i del servei de l’aula de nadons. Aquesta aula no es va obrir el curs passat per manca de sol.·licituds i tampoc va haver-hi demanda suficient per posar en funcionament el servei a inicis d’aquest curs.PortesObertes2.JPG

Seguint els criteris fixats en la preinscripció extraordinària per obrir l’aula després de Nadal, l’aula de nadons acolliria a infants nascuts entre l’1 de gener i  el 31 d’agost d’aquest 2016 .Una de les mares que va respondre a la convocatòria de la jornada de portes obertes va ser l’Anna,  veïna de Moja i mare de la Júlia. La seva filla té ara 2 mesos i una setmana però el gener ja podrà anar a l’aula de nadons. L’Anna destacava que la llar està “molt ben organitzada” i mostrava una valoració del tot favorable dels espais de que disposava. (àudio)

La directora de les escoles bressol d’Olèrdola, Mònica Rebollo, recordava que la convocatòria extraordinària de preinscripcions per l’aula de nadons recollia una demanda detectada entre  famílies del municipi, interessades en  fer ús del servei però que no el podrien utilitzar el mes de setembre perquè els seus infants encara eren massa petits. (àudio)

La jornada de portes obertes ha servit per a resoldre dubtes presents a les famílies i també per recollir les favorables opinions que desperta la llar. Un dels comentaris més comuns ha estat el de considerar que la llar és més espaiosa del que inicialment es pensaven les famílies, que només coneixien les instal.lacions per fora. (àudio)

La regidora d’escoles bressol de l’Ajuntament d’Olèrdola, Eva Ruiz, indicava que veu molt probable que l’aula s’acabi obrint tenint en compte l’ interès mostrat per  les famílies durant la jornada de portes obertes i també per les manifestacions d’altres famílies que, sense poder assistir a la convocatòria, ja haurien expressat la seva disposició a inscriure el seu fill.(àudio)

Ruiz posa l’accent en què pel municipi és molt important que es pugui disposar d’una llar d’infants ben activa i amb bones dades de matriculació, perquè així també després  és molt probable que continuïn matriculats en les escoles del municipi.(àudio)

Actualment a l’escola bressol Gotims de Moja hi han dos grups: 11 infants en el de P1  i 13 en el de P2. La preinscripció extraordinària per l’aula de nadons s’obre dilluns i resta oberta fins el proper 25 de novembre. Les persones interessades hauran de presentar la sol.licitud  a l’escola bressol Gotims, de dilluns a divendres, en horari de matí, de dos quarts de 9 a 10.  La documentació necessària per tal de formular la preinscripció es facilita a les escoles bressol, en el propi Ajuntament i a la pàgina web municipal olerdola.cat.

Escoltes les entrevistes recollides per Canal 20-Ràdio Olèrdola durant la jornada de portes obertes clicant aquí

Document Actions