Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de Compensació continua realitzant obres per arranjar espais públics de Daltmar

Aquesta setmana s’ha fet la passera que connecta la zona nord de la urbanització fins a la zona esportiva
Imatge de les obres, aquest dijous a la tarda
Imatge de les obres, aquest dijous a la tarda

divendres 07 juny 2013

Complint els acords de la darrera assemblea de propietaris, el Consell Rector de la Junta de Compensació de Daltmar està impulsant la realització de diferents obres de millora en l’espai públic d’aquesta urbanització del municipi. Després de procedir-se a l’asfaltat de l’avinguda de Sant Miquel i dels carrers Acàcia i Canyelles, ara el treball més recent correspon a l’arranjament de la passera que connecta el sector nord de Daltmar amb la zona d’equipaments. S’ha sanejat aquest passeig de 150 metres de longitud, procedint al seu asfaltat i a la instal·lació de graons en alguns dels seus trams. Per millorar la seguretat, també s’han col.locat baranes de protecció. Carlos Molina, president del Consell Rector de la Junta de Compensació, recorda que aquest passeig suposa una millora en la connexió de la zona nord de Daltmar amb l’espai de les pistes, el bar social, la piscina i la parada de bus. (àudio)

Aquests darrers dies, malgrat les obres no estiguessin del tot completades, aquesta passera ja està sent utilitzada pels veïns. Molina confirma que els treballs es preveuen finalitzar aquesta mateixa setmana. (àudio)

Informar directament als propietaris és un dels eixos d’actuació que està mantenint la Junta de Compensació. Per això dóna compte de totes les seves gestions i envia notes d’interès a través de correu electrònic als socis.(àudio)

Per contactar amb la Junta de Compensació, les persones interessades poden escriure un e-mail a l’adreça: juntadaltmar@gmail.com. La Junta de Compensació preveu fer la propera assemblea de propietaris el 7 de juliol.

Escolta l'entrevista a Carlos Molina, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions