Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de Compensació confia que es podran reasfaltar de forma imminent dos carrers de Daltmar

Esperen rebre el permís aquesta setmana i que l’Ajuntament completi els treballs de desbrossat
Carlos Molina, president de la Junta de Compensació de Daltmar
Carlos Molina, president de la Junta de Compensació de Daltmar

dimecres 20 març 2013

 

La Junta de Compensació de Daltmar confia que de forma imminent es puguin iniciar les obres d’asfaltat dels carrers Acàcia i avinguda Sant Miquel. Fer aquests treballs suposa complir un acord de la darrera assemblea de propietaris de la urbanització que, davant l’estat de deteriorament d’aquests carrers, va decidir que s’arrangessin. El carrer Acàcia és la via que connecta a Daltmar els municipis de Canyelles i Olèrdola, mentre que l’avinguda Sant Miquel és el carrer d’accés a la urbanització venint des de la carretera de Moja.

A través de la brigada municipal, aquests darrers dies l’Ajuntament d’Olèrdola ha procedit a fer treballs de desbrossat per a facilitar l’asfaltat. El president de la Junta de Compensació, Carlos Molina, explicava que encara resten trams d’aquests dos carrers per desbrossar per a fer possible el treball de la maquinària d’asfaltat. Molina confia que l’Ajuntament concedeixi el permís d’obres aquests dies i pugui després completar aquests treballs necessaris de desbrossat.(àudio)

La Junta de Compensació considera que, després de registrar-se els projectes de reparcel·lació i d’urbanització, l’Ajuntament és ja el responsable de fer complir la obligació del propietari de mantenir la seva parcel·la neta i per tant desbrossada. Molina assenyala que això fa falta no només per a fer aquestes obres sinó que també és necessari  per mantenir netes les parcel·les per evitar risc d’incendis. (àudio)

Tal i com va decidir l’assemblea de propietaris del passat mes de desembre, des del Consell Rector de la Junta de Compensació estan fent el treball de recerca de les millors opcions per a urbanitzar Daltmar. Procedir en aquests moments al reasfaltat dels carrers Acàcia i avinguda Sant Miquel no suposa “llençar els diners, perquè es tracta de dues vies molt utilitzades i és una urgència”. Molina apunta que, un cop s’iniciessin els treballs d’urbanització, es pot planificar que aquets dos carrers fossin els últims en urbanitzar.(àudio)

La Junta de Compensació espera que aquest divendres la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola acordi concedir el permís d’obra per a procedir a aquest reasfaltat dels carrers Acàcia i avinguda Sant Miquel.

Escolta l'entrevista a Carlos Molina, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions