Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de Compensació està completant l’arranjament de carrers de Daltmar

S’ha asfaltat el carrer Acàcia i l’avinguda Sant Miquel i ara es finalitza el carrer Canyelles
Ara s'està asfaltant el carrer Canyelles
Ara s'està asfaltant el carrer Canyelles

dimarts 14 maig 2013

Durant aquests dies s’estan acabant de completar els treballs d’arranjament a la via pública de Daltmar encarregats per la Junta de Compensació. Els treballs han suposat l’asfaltat del carrer Acàcia i del tram de l’Avinguda Sant Miquel d’entrada a Daltmar. Les obres no s’han aturat aquí i continuen al carrer Canyelles. El president de la Junta de Compensació, Carlos Molina, indica que inicialment només es preveia asfaltar el carrer Acàcia i el tram d’accés al nucli per l’Avinguda Sant Miquel. La intervenció s’ha ampliat i està sent més ambiciosa perquè s’ha considerat que era més eficient i beneficiós pels veïns fer una actuació en profunditat que no pas procedir a realitzar uns arranjaments puntuals. Per això també s’asfalta el carrer Canyelles i una altra part de l’Avinguda de Sant Miquel.

Després de molts anys sense realitzar-se cap obra de millora per part de la Junta de Compensació, Molina assenyala que els veïns estan expressant la seva satisfacció per aquests treballs que ara es fan al nucli.(àudio)

En les dues properes setmanes es preveuen acabar les obres i també procedir a fer la passera que connecta el carrer de Canyelles fins a la zona esportiva, passant pel carrer de l’Olivera, tal i com es va acordar en la darrera assemblea de propietaris. IMG_4059.jpg

Molina recorda que les obres compten amb tots els permisos legals per a fer-se i afegia que les feien amb el propòsit de millorar els carrers i de garantir la seguretat a l’hora de circular per Daltmar. (àudio)

La realització d’aquestes obres d’asfaltat no exclou la voluntat de procedir a fer les obres d’urbanització, que han de comportar que Daltmar completi la seva dotació de serveis, especialment el clavegueram. Els carrers que ara s’han arranjat , en una possible futura urbanització per fases, serien els últims on es farien obres.(àudio)

La intenció del Consell Rector de la Junta de Compensació és convocar una nova assemblea de veïns entre finals d’aquest mes de maig o bé durant el mes de juny per a informar de l’execució de les obres i del seus estat de comptes. També s’exposarà el litigi que es manté amb l’Ajuntament d’Olèrdola sobre el pagament de la factura de llum del pou de l’aigua i es sotmetrà a la consideració dels veïns quines actuacions emprendre per a reclamar a l’Ajuntament que doni llicències d’obres.

Escolta l'entrevista a Carlos Molina, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions