Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Olèrdola aprova el projecte de la coberta de la pista poliesportiva de Moja

L’alcaldessa, Fina Mascaró, resumia que el projecte “dignifica” aquest espai i el seu entorn. També anuncia la convocatòria d’una reunió pública per exposar l’actuació
Fina Mascaró, alcaldessa d'Olèrdola
Fina Mascaró, alcaldessa d'Olèrdola

dijous 07 març 2024

 

En sessió celebrada aquest dilluns, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat el projecte de la coberta de la pista poliesportiva de Moja. Tal i com s’exposa en l’acord, l’objecte del projecte és el cobriment de la pista poliesportiva  mitjançant una estructura formada per una coberta “que en un futur podrà ser completada amb un tancament perimetral”. L’actuació també preveu la construcció d’unes noves grades per espectadors. Es preveu que l’execució el projecte tingui un  cost de 698.152,88 €

Refugi climàtic

En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, l’alcaldessa, Fina Mascaró, resumia que es tracta d’un projecte que “dignifica” el propi espai de la pista poliesportiva i el seu entorn, concebent-lo també com un “refugi climàtic”. Si així es decidís, en un futur es contempla la possibilitat de fer el tancament de la instal·lació. Fina Mascaró indicava que “governem per tot Olèrdola” i explicava que les inversions han de seguir durant aquest mandat arreu del municipi.(àudio)

Constància i treball

L'aprovació del projecte en aquesta Junta de Govern està dins de les previsions temporals que s’havia fixat el govern, amb l’objectiu d’executar l’obra aquest 2024. Fina Mascaró subratlla que complir amb aquesta calendarització no és tasca fàcil però es va assolit gràcies a la constància i el treball.(àudio)

Dins del termini d’exposició pública del projecte l’Ajuntament preveu convocar una reunió oberta a tota la ciutadania per exposar en deteniment el projecte.(àudio)

Escolta l’entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions