Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Olèrdola aprova els convenis amb les escoles i AMPAs del municipi

Inclou l’ajuda extraordinària pel foment de l’aprenentatge de les llengües estrangeres

dimecres 14 juliol 2021

En sessió celebrada aquest dilluns, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat els convenis anuals amb les escoles Circell de Moja i Rossend Montané de Sant Pere Molanta, així com amb les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes dels dos centres.

Dins els convenis amb les AMPAS s' inclou  l' ajuda extraordinària pel foment de les llengües  estrangeres. A l´AMPA de l´escola de Sant Pere Molanta es destina un import de  2.000 euros per la contractació d' un auxiliar de conversa en anglès.

L´escola de Sant Pere Molanta fa ja  6 cursos escolars que realitza un projecte que consisteix en convertir l´anglès en tercera llengua vehicular a l´escola.

 L'Ajuntament ha volgut subvencionar per sisè any consecutiu part del cost d´aquest projecte, donat que és “una gran millora pels nostres escolars, i pel seu futur personal i professional”, tal i com resumeix el regidor d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, Pere Sadurní.

A causa de les restriccions derivades de la COVID, aquest curs a l’escola Circell de Moja no s’ha contractat l' auxiliar en anglès. Després d’haver-lo contractat els tres anteriors cursos, preveuen contractar-lo de nou en el proper curs escolar.

Els convenis també inclouen ajudes extraordinàries per a la contractació d’un monitor de menjador a les dues escoles. A l’escola de Sant Pere Molanta, es finança una sortida anual per conèixer el municipi, mentre que a l’escola Circell s’aporten 1.400 €   per fer  pagament del projecte  educatiu "L'Aventura de la Vida", programar funcions de  teatre  en anglès i participar en el projecte Viu el Parc.

Document Actions