Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Olèrdola aprova els convenis de suport a les escoles i a les AMPA del municipi

S’amplia el suport que s’ofereix pel foment de l’aprenentatge de l’anglès

dimecres 06 juliol 2022

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat els convenis anuals amb les escoles Circell de Moja i Rossend Montané de Sant Pere Molanta, així com amb les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes dels dos centres.

Dins els convenis amb les AMPA s' inclou  l' ajuda extraordinària pel foment de les llengües  estrangeres. Enguany aquesta dotació econòmica s’ha incrementat i arriba a un  total de  5.640 euros destinats a la contractació d' un auxiliar de conversa en anglès a les dues escoles d’Olèrdola.

L´escola de Sant Pere Molanta fa 7 cursos escolars que té un projecte d´anglès que consisteix en convertir l´anglès en tercera llengua vehicular a l´escola .  L'Ajuntament ha volgut subvencionar per setè any consecutiu part del cost d´aquest projecte, considerant que és “una gran millora pels nostres escolars, i pel seu futur personal i professional”, tal i com resumeix el regidor d’ensenyament Pere Sadurní.

L' escola Circell de Moja aquest curs s’ha tornat a contractar l' auxiliar en anglès,una vegada s' ha estabilitzat el covid.

En els convenis també s’inclouen ajudes extraordinàries. A l' escola de Moja, per a la contractació d' un monitor de menjador, així com un ajut per la compra d' ordinadors. A l' escola de Sant Pere s’inclou  una sortida anual per conèixer el municpi;i un ajut per pintar un mural representatiu del poble a la pista.

Document Actions