Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Olèrdola preveu aprovar dilluns la licitació de les obres del camí de Ferran

El pressupost base de la licitació és de 146.000 € i es preveu que, un cop adjudicades, les obres tinguin una durada de 6 mesos

dijous 16 maig 2019

 

El Barri de Can Ferran és un petit nucli de cases que se situa a uns 300 metres de Sant Pere Molanta, entre la rotonda d’accés de la N-340 que comunica amb el polígon, i la part nord-oest del nucli de Sant Pere.

L’actual camí que uneix Sant Pere Molanta amb el barri de Can Ferran forma part de l’accés principal a aquest nucli des de la N-340, amb un trànsit considerable en determinades hores del dia. Això fa que s’ incrementi la perillositat de circular a peu entre els dos nuclis, atès que el camí no disposa de cap espai reservat als vianants i això obliga a circular pel lateral de la calçada.  Per resoldre aquesta mancança, l’Ajuntament d’Olèrdola va impulsar el projecte per a crear un passeig per a vianants que donaria  continuïtat a la vorera del carrer Sant Roc fins arribar a les primeres cases de Can Ferran, connectant així els dos nuclis. El pressupost base de la licitació és de 146.000 € i es preveu que, un cop adjudicades, les obres tinguin una durada de 6 mesos.

Document Actions