Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de Govern Local aprova la licitació del nou contracte del servei de neteja viària

Es preveu gairebé doblar el pressupost actual del servei i es contemplen millores com l’adquisició de maquinària d’última generació i un sistema extern de control de qualitat

dimarts 02 juny 2020

 

En sessió celebrada aquest dilluns al vespre, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat la licitació del nou contracte del servei de neteja viària. Per volum, àmbit d’actuació i incidència al municipi, és un dels contractes de major envergadura que preveu aprovar en aquest mandat l’Ajuntament d’Olèrdola. Tal i com resumia el regidor de serveis, Juanma Samblás, les bases aprovades per adjudicar el nou contracte inclouen novetats substancials que es traduiran en una millora d’aquest servei essencial. Així, s’opta per licitar en un únic lot, sense diferenciar-los, els serveis de neteja mecànica i els manuals. Una altra novetat que subratlla Samblás és que l’empresa que guanyi el concurs haurà d’adquirir maquinària d’última generació. I un tercer element destacat que s’incorpora per a millorar el servei és la previsió de comptar amb un sistema de control extern de qualitat.(àudio)

La previsió és que el nou contracte s’iniciï el mes d’octubre. El contracte tindrà una durada de 4 anys i el pressupost que s’inclou en la licitació s’aproxima als 291.000 € anuals, per bé que l’adjudicació es podria fer per un import inferior. Samblás posa l’accent en què aquest import suposa gairebé doblar els recursos dedicats per l’Ajuntament  a la neteja viària.(àudio)

El regidor es mostra convençut que el nou contracte suposarà una millora evident en la neteja dels espais públics del municipi.(àudio)

Samblás apuntava que aquesta millora de la neteja viària es veurà reforçada amb el nou contracte del servei de jardineria que està acabant de preparar l’Ajuntament.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions