Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de Govern Local d’Olèrdola aprova el projecte per connectar Viladellops a l’aigua d’ATLL

L’ACA aporta 188.000 dels 215.000€ del pressupost d’execució de l'obra
Juanma Samblás, regidor d'urbanisme
Juanma Samblás, regidor d'urbanisme

dimecres 15 febrer 2017

En sessió celebrada aquest dilluns, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat inicialment el projecte d’obres per al subministrament d’aigua potable al nucli de Viladellops. El projecte ha estat redactat per l’Empresa Municipal Aigües de Vilafranca  i té un pressupost d’execució de 215.510 euros.

Tal i com recull la proposta d’acord aprovada, les obres consisteixen en la connexió de la canonada del dipòsit de Sant Miquel , situat prop del cementiri, amb la canonada d’impulsió cap a Viladellops. D’aquesta manera, el dipòsit de Viladellops es podrà omplir també amb l’aigua d’ATLL, convertint la canonada d’impulsió en una canonada bidireccional. Això fa que es multipliquin les opcions d’explotació i, sobretot, “augmentin considerablement les garanties de realitzar el subministrament d’aigua al nucli que garanteixi les condicions de salubritat definides a la normativa vigent”.

Juanma Samblás, regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, destacava que Viladellops era l’últim nucli del municipi on quedava pendent completar la connexió amb l’aigua d’ATLL. Amb aquesta actuació es pretén aprofitar un tram de l’actual canonada d’impulsió i poder així abastir Viladellops des del dipòsit de Sant Miquel.(àudio)

L’obra està subvencionada per l’ACA amb 188.000 euros dels 215.000 que té de pressupost d’execució. Un dels requisits per a poder obtenir aquesta important subvenció de l’ACA és que les obres han d’estar executades a mitjans de l’any que ve. (àudio)

Juanma Samblás posava l’accent en què l’actuació era necessària i suposa completar  la feina feta al municipi  que va comportar que l’aigua d’ATLL arribés a Sant Miquel , Moja i Daltmar després de les obres finalitzades l’any 2011.(àudio)

Pel volum i pel servei bàsic que atén, la inversió és una de les més destacades que es preveuen realitzar a Olèrdola en aquest mandat municipal.

Document Actions