Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de l’Àrea de Cultura de Can Trabal anuncia que deixa les seves responsabilitats

La presidenta, Imma Rodríguez, vol reactivar l’Associació de Propietaris per obrir de nou la piscina
D'esquerra a dreta: Jordi Barral, Juan Alberto Moreno, Azahara Pizarro, Imma Rodríguez i José Fernández
D'esquerra a dreta: Jordi Barral, Juan Alberto Moreno, Azahara Pizarro, Imma Rodríguez i José Fernández

dimecres 05 agost 2015

Aquest cap de setmana s’ha tancat una etapa en la vida associativa de Can Trabal. L’actual Junta de l’Àrea de Cultura aprofitava la Festa Major per anunciar que deixaran les seves responsabilitats després de l’estiu. Així, després de quatre anys, la d’aquest 2015 haurà estat la darrera de les festes majors que hagi assumit la junta encapçalada per Imma Rodríguez, presidenta de l’entitat. Ara caldrà que un nou equip doni un pas endavant i agafi el relleu.

Imma Rodríguez explicava que ara vol centrar els seus esforços en assolir l’objectiu de reobrir la piscina.(àudio)

Rodríguez té la intenció de proposar els veïns que es reactivi l’Associació de Propietaris, una entitat que en cas d’estar en funcionament podria canalitzar la gestió d’espais comuns com el de la piscina. Rodríguez subratlla que aquesta possible reactivació de l’entitat estarà en funció de la resposta dels veïns.(àudio)

La convocatòria de la reunió es preveu pel mes d’octubre. Una de les incògnites obertes és si tot l’actual equip de l’Àrea de Cultura segueix el camí d’Imma Rodríguez i passa a l’Associació de Propietaris.(àudio)

La fins ara presidenta de l’Àrea de Cultura precisa que en aquests anys de treball de l’entitat, dinamitzant la vida lúdica i cultural de Can Trabal,  els veïns han pres consciència “del que ja no tenim”, però afegia una altra cosa ben diferent “és que s’impliquin”.(àudio)

Dissabte a la nit, la Junta de l’Àrea de Cultura va elaborar un vídeo que recollia testimonis de diferents veïns sobre Can Trabal. De manera especial, van captivar les paraules dels infants relacionades amb la necessitat de disposar d’un espai comú de lleure com el de la piscina.

 

 

 

 

Document Actions