Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de la Societat de Sant Pere es manté en funcions per a garantir la continuïtat

Mantenen la seva decisió de deixar les responsabilitats i confien que ben aviat un nou grup de socis assumirà el relleu

divendres 23 agost 2013

La Junta de la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta manté el seu propòsit de deixar les responsabilitats al capdavant de l’entitat. La decisió és ferma i no s’ha replantejat. Però fins que no es trobi un nou equip de persones que assumeixi el compromís de fer-se càrrec de la gestió quotidiana de l’entitat, la Junta actual es manté en funcions per a garantir la realització de les activitats que la Societat ha vingut organitzant aquests darrers anys.

Un bon exemple d’això ha estat la participació de l’entitat durant la passada Festa Major de Sant Pere Molanta, quan la Societat va garantir la realització del concert-vermut i del concurs de truites.

Després de 4 anys al capdavant de la Societat, l’equip encapçalat per Josep Anton Castells ja ha exposat en les dues darreres assemblees de socis la seva voluntat de dimitir per a deixar pas a un nou equip. Cap dels pocs socis assistents en aquestes assemblees ha donat el pas endavant.

Tenint en compte aquest estat de coses, Josep Anton Castells, president de la Societat, exposa que no aturaran l’activitat. Ara ja planifiquen la Festa del Most, per d’aquí a un mes i mig, i després ja vindran els preparatius de Cap d’Any.(àudio)

De moment no hi ha candidats per a renovar la Junta, però Castells confia que ben aviat un grup de socis amb ganes acabarà agafant el relleu.(àudio)

El període de l’actual Junta ha estat marcat per un replantejament de les funcions de la Societat dins del calendari festiu del poble. Es va deixar d’organitzar la Festa Major, per passar a centrar-se en activitats adreçades als socis i al manteniment del local. Aquests propers dies s’encarregaran de garantir que es fa efectiu el cobrament de la quota anual de socis.

 

Document Actions