Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta del Grup de Joves de Moja deixarà l’entitat i fa una crida per garantir el relleu

L’actual equip promou la formació com a entitat del Grup de Carnaval de Moja
Aida Rivas i Estíbaliz Leal amb Armand Beneyto, enregistrant el programa "El Balcó de les entitats"
Aida Rivas i Estíbaliz Leal amb Armand Beneyto, enregistrant el programa "El Balcó de les entitats"

dilluns 07 març 2016

El Grup de Joves de Moja porta més 30 anys oferint diferents activitats. Gràcies a l’impuls d’aquesta entitat, Moja ha pogut gaudir d’actes del tot consolidats i rellevants dins del calendari de propostes lúdiques i culturals del poble. Ells han estat els responsables de l’arribada del patge reial per a recollir les cartes que els infants adrecen als Reis Mags i també han tingut cura de la Cavalcada  del dia 5 de gener. Per Festa Major, han organitzat actes com la Nit Jove. I des de fa 19 anys impulsen el grup de Carnaval de Moja.

L’actual Junta directiva de l’entitat fa anys que està buscant un relleu. Les crides han estat infructuoses i ara han decidit anunciar que aquest any deixen l’entitat, per centrar els seus esforços en promoure la formació del grup de Carnaval de Moja com a entitat formalment constituïda. La decisió “els hi pesa”, segons explicava Estíbaliz Leal, una de les ànimes del grup. Però abans de donar aquest pas ho han valorat molt i consideren que ha arribat el moment de deixar-ho.(àudio)

L’actual Junta espera que hi hauran joves al poble disposats a agafar el relleu i a assumir responsabilitats al Grup de Joves. No volen marxar de sobte i garanteixen que faran activitats per la Festa Major d’estiu d’aquest any, amb la Nit Jove, però ja anuncien que ja no assumiran l’organització de l’arribada del patge i de la cavalcada de reis. Això sí, es mostren del tot predisposats a oferir la col.laboració que calgui al nou equip. (àudio)

A l’hora de valorar les raons que han conduït a que el Grup de Joves no tingui ara garantida la seva renovació, Estíbaliz Leal apunta que els joves ara tenen altres inquietuds .(àudio)

El Grup de Joves aprofitava el programa “Balcó de les entitats”,de Canal 20-Ràdio Olèrdola, per a fer aquest anunci. El programa es pot escoltar els dilluns en acabar les tres edicions de l’informatiu Penedès Actualitat, a les 13:30, les 20:30 i a les 0:30.

Document Actions