Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Lleialtat espera que augmentin els inscrits al tast de vins i al dinar de la Festa del Most

La Festa del Most de Sant Miquel se celebra aquest diumenge i es clourà amb un espectacle de “Malabaring brutal”
Menjar l'escudella casolana, un dels atractius de la Festa
Menjar l'escudella casolana, un dels atractius de la Festa

dimecres 18 novembre 2015

La Societat La Lleialtat de Sant Miquel d’Olèrdola confia que fins divendres augmentarà el ritme d’inscripcions al tast de vins i al dinar programat aquest diumenge per la Festa del Most del poble. Roser Mascaró, presidenta de la Societat assenyalava que aquest dimecres eren poques les persones que s’havien inscrit al tast de vins.(àudio)

Des de la Societat es confia que les inscripcions al dinar de germanor s’incrementaran fins aproximar-se al centenar de participants.(àudio)

Per acabar la festa, després de dinar es comptarà amb l’actuació del grup “Malabaring brutal”, que ja ha anunciat que oferiria un espectacle de malabars amb la col·laboració del públic.(àudio)

Les inscripcions al tast de vins i al dinar es poden fer fins divendres , a través del correu electrònic lalleialtatdesantmiquel@gmail.com o bé trucant els vespre al telèfon 699 25 86 30. El tast de vins va a cura de Maset del Lleó i el preu és de 2€. Per dinar , a més de l’escudella, hi haurà xai, botifarra i cansalada a la brasa, amb postres, pa, vi, cava, cafè i copa. El preu pels socis és de 15€ i pel fill de soci menor de 12 anys, de 6€. El no socis hauran d’abonar 20€ i el preu pel fill de no soci menor de 12 anys s’ha fixat en 8€.

Escolta l'entrevista a Roser Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions