Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Lleialtat fa un balanç positiu de la FM però lamenta l’absència de públic en algun acte

El pregó i la cercavila van ser les activitats més concorregudes, però el cinema i el concert vermut no van reunir l’assistència desitjada

dimarts 13 octubre 2015

La Festa Major de Sant Miquel ha comptat amb una participació global satisfactòria, però en algun dels actes realitzats s’ha fet notar la manca de públic. Així ho ha expressat en una primera valoració la presidenta de la Societat La Lleialtat de Sant Miquel, Roser Mascaró, que ens indicava que el algun dels actes els veïns “simplement no hi havien anat”.(àudio)

Un dels aspectes més ben valorats del divendres va ser el lluït castell de focs d’artifici, que va tenir una intensitat molt més elevada que la que van tenir els castells de focs dels darrers anys.

El local Rossend Montané es va omplir divendres per a seguir el pregó que oferien Jordi Pardo i Oscar Callejas, amb una elevada presència de contingut audiovisual i molt d’humor. Després, el cinema va registrar una escassa presència de públic.

Els jocs infantils de dissabte i l’activitat del jumping clay, amb 50 infants inscrits, va ser molt seguida. També va estar molt animada la tarda d’activitats en família al camp de futbol El Bosquet, per bé que no es va comptar amb propostes anunciades com la d’oferir passejades en poni. La Banda del Drac va satisfer en el Ball de Festa Major i la formació podria tenir continuïtat a Sant Miquel, segons apunta Roser Mascaró.(àudio)

Diumenge un dels moments especials va ser la cercavila, amb la presència per segon any consecutiu de la imatge de Sant Miquel. Respecte l’any passat es van introduir algunes variacions, com el fet que els balls de lluïment davant el sant es van produir en l’inici del recorregut, davant de l’Ajuntament. En entrar a l’església, els balls van poder fer-ho amb comoditat i amb l’espai suficient per a seguir l’acte.(àudio)

En to autocrític, Mascaró posava l’accent que en què el concert vermut de diumenge només hi van assistir dues famílies. La Societat ara valorarà “en què han pogut fallar” per a poder millorar en properes edicions de la Festa Major. (àudio)
El  festival del rítmica Olèrdola i la flash mob del grup de carnaval “Tots per un” van ser activitats que reunien a força públic. Dilluns, la imatge va sortir per poc temps de l’església fins al local social. Davant l’amenaça de pluja, va tornar a l’església. La botifarrada va celebrar-se enmig d’un clima distès i de participació i per la tarda es van procedir a fer les finals de tennis taula i dards.

Escolta l'entrevista a Roser Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions