Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Lleialtat ofereix un balanç positiu de la Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola

Destaquen la resposta rebuda en el piromusical, la paella popular o el ball amb La Montecarlo. El concert tribut a AC/DC comptava dissabte amb un centenar d’assistents

dilluns 23 octubre 2023

 

La Societat La Lleialtat ha ofert un balanç satisfactori de la celebració de la Festa Major de Sant Miquel, que vivia els seus actes fins aquest passat dissabte 21 d’octubre. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, una de les integrants de la Societat, Núria Carrasco, resumia que tenen bones sensacions, per bé que alguns dels actes no rebien tanta participació com s’hagués volgut. (àudio)

Per l’assistència i contingut de les propostes, Carrasco subratlla actes com el piromusical, la paella de diumenge 15 d’octubre o el ball de Festa Major amb La Montecarlo. (àudio)

El gruix dels actes de la Festa Major tenien lloc del 12 al 15 d’octubre. Per aquest passat dissabte, 21 d’octubre, es deixava el concert de la banda tribut d’ACD/DC “Rosie’s Rock Band”. Núria Carrasco es mostra satisfeta de com va anar el concert, tot indicant que es tractava d’una aposta un pèl arriscada.(àudio)

 

Els propers actes que organitza   la Societat són la castanyada i el Haloween, el proper dimarts 31 d’octubre. Ja pel 19 de novembre es prepara la Festa del Most

Escolta l’entrevista a Núria Carrasco, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions