Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La llista d’Alternativa per Olèrdola es presenta dissabte en un acte públic a la Muntanyeta

Serà a les 13h i hi haurà piscolabis, tallers per la mainada i fotografia conjunta de simpatitzants i candidats d’ApO
Material elaborat per la convocatòria
Material elaborat per la convocatòria

dimarts 17 març 2015

Alternativa per Olèrdola donarà a conèixer públicament aquest dissabte la totalitat de la candidatura que presenta per a les eleccions municipals del 24 de maig. Serà a la una del migdia, a la Muntanyeta, en un acte que inclourà piscolabis, tallers per la mainada i la realització de la fotografia conjunta del grup de suport d’ApO amb els candidats.

En una assemblea feta aquest dilluns, Alternativa per Olèrdola ratificava l’equip que concorrerà a les eleccions, amb el propòsit de “revalidar la majoria actual a l'Ajuntament d'Olèrdola”. També acordava no donar a conèixer la composició de la llista fins la realització d’aquest acte públic de dissabte.

Josep Tort, alcalde d’Olèrdola aquests tres darrers mandats municipals encapçalant el projecte d’ApO, manifestava a Canal 20-Ràdio Olèrdola que “pot marxar tranquil” perquè considera que ApO disposa d’un grup “fantàstic, amb ganes i il.lusió”.(àudio)

La llista està integrada per onze veïns de tots els nuclis del municipi -Can Trabal, Daltmar, Moja, Sant Miquel d'Olèrdola, Sant Pere Molanta i Viladellops- i inclou sis noms nous respecte de la darrera candidatura, la del 2011. Des d’Alternativa s’entén que es completa així “la constant renovació dels diferents equips que ha tingut la formació”. Cal tenir present que en aquestes eleccions no s'hi presentaran ni el regidor Joan Forns ni l'actual alcalde, Josep Tort; els únics membres de l'equip de govern que formaven part de la primera llista d'Alternativa per Olèrdola, l'any 2003. Josep Tort subratllava que es tracta d’una llista equilibrada, combinant experiència i renovació i garantint la participació de persones dels diferents nuclis d’Olèrdola.(àudio)

ApO també ha decidit revalidar l’acord amb el PSC per a presentar-se conjuntament a les eleccions municipals, la qual cosa comportarà que a les sigles d’ApO s’hi afegiran les de “Catalunya Progrés” en la papereta de la candidatura. Tort destaca que l’acord es basa en mantenir la independència d’ApO i permet tenir representació en institucions com el Consell Comarcal o la Mancomunitat.(àudio)

Per difondre la convocatòria de l’acte públic d’aquest dissabte, Alternativa per Olèrdola està difonent a tots els nuclis del municipi un original material promocional en format de còmic.

Escolta l'entrevista a Josep Tort, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí (1) i aquí(2)

Document Actions