Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La llista del PSC defensa que una bona gestió municipal “necessita connexió” amb totes les administracions

La candidatura està integrada per veïns que comparteixen el propòsit “de millorar el municipi”

dimarts 07 maig 2019

 

En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat” de l’emissora municipal Canal 20-Ràdio Olèrdola, la llista del PSC ha donat detalls dels integrants de la seva candidatura. El cap de llista, Joan López, així com Javi Sierra i Paco Casado, coincidien en destacar que la candidatura està integrada per veïns que comparteixen el compromís i la voluntat de treballar per millorar el municipi.

López, veí de Moja i quiosquer de professió a Barcelona, esmentava la seva vocació i preocupació per la gestió municipal. El número 2, Jordi Pardo, és veí de Sant Miquel i ha estat membre de moltes entitats al poble i organitzador d’esdeveniments lúdics arreu del municipi. Javi Sierra, número 3, és veí de Daltmar i col·laborador en activitats que s’han fet a la urbanització. Aurora Moral, també de Daltmar, és la quarta de la llista i també és coneguda per la seva implicació en actes que es realitzen en aquesta urbanització d’Olèrdola. Fuensanta del Pilar, número  5, és veïna de Sant Miquel i una habitual col·laboradora del PSC al municipi. Jordi Almirón, el número 6, és també veí de Daltmar i té “moltes inquietuds per millorar el municipi”. En el lloc número 7 hi ha Maite Parellada, veïna de Moja, coneguda per la seva implicació en els balls populars i haver estat membre de l’AMPA de l’escola els Pins. Paco Casado, veí de Daltmar, és el 8è de la llista. Va ser un dels fundadors de la Romeria del Rocio i ha col·laborat aquests anys amb ApO i abans amb el PSC del municipi, quan presentava candidatura pròpia . Ghariba Elmansouri no viu a Olèrdola però hi va treballar i manté el vincle al municipi a través del Base Olèrdola. Tanquen la llista dues dones: Maria Assumpció Raventós,  mestra jubilada veïna de Moja, i Rafaela Morales.

Joan López creu que una part del municipi no se sentiria representada a l’Ajuntament si no hi hagués la candidatura del PSC en aquestes eleccions municipals i subratllava que “una bona gestió municipal” necessita “connexió” amb totes les administracions. Per això entenia que era positiu que els veïns del municipi disposessin de les estructures de dos partits que es presenten junts a Olèrdola, PSC i Units, per a treballar al servei del municipi i estar connectats en aquests estaments.(àudio)

Javi Sierra indicava que una de les prioritats de la candidatura serà el treball per a la millora de les urbanitzacions.(àudio)

Paco Casado recordava que el PSC en integrar-se a ApO va aportar el regidor que inicialment va fer que Alternativa passés a disposar de majoria absoluta. Ara entén que “no és pot saber” que representava en vots el PSC dins d’ApO, però es mostra optimista i creu que poden arribar als tres regidors “perquè el PSC és un partit amb història”, municipalista i que ha treballat per millorar Olèrdola.(àudio)

Casado considera que aquests anys l’Ajuntament “no ho ha fet malament” però entén que sí que es poden millorar aspectes. Ara mantenen reunions amb entitats i col·lectius del municipi per a explicar directament el seu projecte i recollir opinions. Entre les propostes que volen impulsar hi ha la de fer una campanya de comunicació de promoció del municipi sota el lema “Som Olèrdola”.

Escolta l'entrevista a Joan López, Javi Sierra i Paco Casado, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions