Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La majoria dels visitants atesos en el Punt d’Informació Turística provenen del Barcelonès

L’oficina obre dissabtes, diumenges i festius fins el 30 de desembre, en horari de 10:00 a 13:30h

dimarts 16 octubre 2018

Després d’aturar la seva activitat durant l’estiu, el Punt d’Informació Turística del Parc i d’Olèrdola obria de nou les seves portes a l’edifici de l’Ajuntament el dissabte 22 de setembre. En aquests quatre caps de setmana, l’afluència de visitants ha estat continuada, segons explica Arnau Brucet, informador responsable de l’Oficina. (àudio)

La majoria de visitants provenen del Barcelonès i l’interès més habitual és el de conèixer la programació d’activitats de difusió i els elements patrimonials del Conjunt d’Olèrdola.(àudio)

Durant el primer cap de setmana es va notar una bona afluència de visitants , malgrat l’oficina no va estar operativa durant l’estiu.(àudio)

També han atès peticions d’informacions sobre llocs per a poder menjar al municipi i inclús per a poder arribar al camp de futbol de Moja.

L’oficina restarà oberta  dissabtes, diumenges i festius fins el 30 de desembre, en horari de 10 del matí a dos quarts de dues del migdia. També obrirà els ponts del 2 de novembre i del 7 de desembre; i tancarà el 25 i 26 de desembre.

Escolta l'entrevista realitzada a Arnau Brucet, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions