Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Mancomunitat aprova el conveni amb l’ACA per redactar el projecte de la nova depuradora de Sant Miquel d’Olèrdola

El projecte adequarà el sistema de tractament i depuració a la normativa vigent i les obres es preveuen executar durant el període 2022-2027

dimecres 27 maig 2020

 

L’assemblea de la Mancomunitat Penedès-Garraf ha aprovat aquest dilluns el conveni amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per redactar el projecte constructiu de l’estació depuradora d’aigües residuals ubicada en el nucli de Sant Miquel d’Olèrdola. La redacció del projecte  és el requisit previ que “permetrà avançar l’execució del projecte, prevista inicialment per al període 2022-2027”, tal i com s’assenyala des de la mateixa Mancomunitat. L’ACA finança íntegrament la redacció del projecte constructiu per un import de 36.380 euros.

La Mancomunitat Penedès-Garraf, com administració competent en matèria de sanejament en el municipi d’Olèrdola realitzarà la redacció del projecte i, en un futur, impulsarà les obres de construcció. El projecte preveu remodelar les instal·lacions existents, adequant el sistema de tractament i depuració a la normativa vigent per tal de millorar la qualitat de l’aigua depurada que es retorna al medi natural.

Document Actions