Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Mancomunitat i l’Ajuntament d’Olèrdola condemnen enèrgicament la crema de residus acumulats i el dany al patrimoni públic

La matinada d’aquest dimecres ha cremat la brossa acumulada en l’àrea tancada en construcció de Sant Pere Molanta

dimecres 26 octubre 2022

 

Redacció/Mancomunitat

Tot i que  des de fa 19 dies s'està realitzant una vaga que afecta al servei de recollida porta a porta, la Mancomunitat Penedès-Garraf ha seguit amb la construcció de les àrees tancades d’aportació de residus, tal i com està previst en el projecte d’implantació del porta a porta.

Tal i com informa Jordi Bosch, vicepresident de l’àrea de Residus de la Mancomunitat, s’havia arribat a un acord per poder netejar l’àrea aquest matí de dimecres i prosseguir amb les obres per a la seva construcció. Després d'apareixer cremada la brossa acumulada en aquest punt,  Bosch ha manifestat que “la Mancomunitat condemna enèrgicament aquest fets i esperem que no tornin a succeir”. L’Ajuntament d’Olèrdola s’ha afegit a aquesta condemna .

Des de la institució s’insisteix en la necessitat de que PreZero i treballadors es trobin per arribar un acord i recorda que el passat divendres es va sol·licitar la mediació del Departament de Treball i si fos necessari l’arbitratge entre els parts. Bosch lamenta que a hores d’ara encara no s’hagi convocat la reunió i exigeix celeritat al Departament de Treball.

En darrer terme la Mancomunitat segueix inspeccionant cada dia i repassant el compliment dels serveis mínims i segueix amb la tramitació de l’expedient sancionador obert pels reiterats incompliments.

Document Actions