Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Mancomunitat Penedès-Garraf tanca les deixalleries municipals

Es considera que la present urgència sanitària fa incompatible, fins a nou avís, la continuïtat de la prestació d’aquest servei

dimecres 18 març 2020

 

Tot i que s’havien mantingut obertes fins aquest dimarts, aquest dimecres al matí la Mancomunitat  ha comunicat que tanca les 14 deixalleries que gestiona a les comarques de l’Alt Penedès i del Garraf.

 La Mancomunitat indica que la prestació del servei públic de les deixalleries és un servei d’excel·lència per potenciar la recollida selectiva de residus municipals.

No obstant això, la present urgència sanitària fa incompatible la continuïtat de la prestació d’aquest servei tal i com es duu a terme.

Així com és essencial la prestació del servei de recollida viària, el servei de deixalleria no es considera de la mateixa naturalesa, ja que normalment, els residus que s’hi porten no requereixen, de forma general, un urgent despreniment per part dels usuaris.

Per aquests motius, les deixalleries d’Olèrdola romandran tancades fins a nou avís.

En cas de tenir una urgència, us podeu posar en contacte amb l’Ajuntament (atenció ciutadana exclusivament per mitjans telemàtics de 9h a 14h):

Telefònicament: 93 890 35 02

Per correu electrònic: olerdola@olerdola.cat

Document Actions