Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Marxa Cicloturista Solidària BiciCatELA contribueix a donar més visibilitat a l’Esclerosi Lateral Amiotròfica

La Marxa l’organitzava el Club Ciclista Catalunya-Barcelona a benefici de l'entitat Cat ELA i comptava amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola

dimarts 02 novembre 2021

 

Sota l’organització del Club Ciclista Catalunya-Barcelona i amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, aquest diumenge es disputava la primera edició de la Marxa Cicloturista Solidària BICICatELA a benefici de l'entitat Cat ELA. Des del club s’ha posat de manifest que els participants en la jornada van gaudir tant de la prova ciclista com de les activitats incloses en la programació, com l’actuació castellera de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca, que en l’arribada dels ciclistes va alçar un pilar de quatre. El recorregut, de prop de 115 quilòmetres, s’iniciava i finalitzava davant de l’escola Circell de Moja, passant pels municipis de Sant Jaume dels Domenys, Sant Sadurní i Torrelles de Foix.

El Club Ciclista Catalunya-Barcelona es mostra satisfet perquè “a través del nostre esport, hem aconseguit donar més visibilitat a una malaltia tan desconeguda com l'Esclerosi Lateral Amiotròfica”.  També apunten que no hi ha hagut una gran xifra de participació degut, probablement, a que era la primera edició. Amb tot, confien que en les properes edicions puguin involucrar a més participants. La jornada es va cloure amb una paella, a la zona esportiva de Moja, que va rebre els elogis dels comensals.

 

 

Document Actions