Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La matinal per la Marató de TV3 que organitza l’AMPA de l’escola Circell incorpora mercat solidari

Les activitats s’han programat dissabte dia 15 i també inclouen tallers, esmorzars casolans, petanca i sorteig de premis
La petanca es manté dins l'oferta de la matinal
La petanca es manté dins l'oferta de la matinal

dimecres 05 desembre 2012

 

 

Solidaritat i actes lúdics és un maridatge del tot compatible. Així ho ve demostrant en els darrers anys l’AMPA de l’escola Circell de Moja amb la seva implicació amb la Marató de TV3. La seva és una aportació que va més enllà de recaptar fons entre les famílies de l’escola i suposa organitzar tota una matinal d’activitats, oberta a tothom i pensant en totes les edats.

Seguint aquests criteris,el proper dissabte 15 de desembre organitzen la seva sisena matinal solidària, emmarcada en la Marató de TV3 d’aquest 2012. La novetat enguany és que s’amplien els incentius per participar-hi, reforçant el caràcter solidari de la iniciativa. Anna Boada, membre de la Junta de l’AMPA de l’escola Circell, resumia que les dues propostes que s’incorporen a la matinal solidària són un sorteig de premis i el 1r mercat solidari. El mercat solidari posarà a la venda roba, joguines i objectes de segona mà en bon estat i a preus simbòlics. Les aportacions es poden fer fins l’11 de desembre, a l’escola, en horari de dos quarts de 5 a les 5 de la tarda. (àudio)tallersCircell.JPG

La presidenta de l’AMPA, Fina Mascaró, precisava que en el sorteig es podran guanyar premis gràcies a la col·laboració desinteressada d’empreses. Alguns d’aquests premis de ben segur que seran molt ben rebuts pels infants. (àudio)

La matinal solidària s’ha programat des de dos quarts d’onze del matí i fins dos quarts de dues del migdia. Gràcies al compromís de famílies de l’escola, els infants podran gaudir de tallers de manualitats. També es podran tastar esmorzars casolans, degustar cafè i beure xocolata calenta. A la zona d’aparcament, davant de l’escola, s’habilitarà una zona per poder jugar a petanca.

L’any passat es van poder obtenir 831 euros. Per aquesta edició no es descarta poder arribar al miler d’euros de recaptació, per bé que, tal i com explicava Fina Mascaró “només per les ganes que hi posen les famílies i veïns col·laboradors, ja val la pena organitzar la matinal”. (àudio)

Els objectes, roba i joguines que no es venguin en el mercat solidari es lliuraran a Càrites. En cas de pluja la petanca s’anul·laria i la resta d’activitats es farien a l’interior del gimnàs de l’escola.

L’endemà de la matinal solidària, diumenge 16 de desembre, és el dia de La Marató. Una delegació de l’escola hi tornarà a participar en l’atenció a les trucades telefòniques, en el torn de dos quarts de 8 del vespre a les 12 de la mitjanit.

Escolta l'entrevista a Anna Boada i Fina Mascaró, clicant aquíesmorzarsCircell.JPG

Document Actions