Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La mestra Mercè García pronunciarà dissabte 16 de març la xerrada que commemorarà a Olèrdola el Dia Internacional de la Dona

L’acte es convoca al local de la Societat de Sant Pere Molanta i en acabar hi haurà sopar. Els tiquets es poden comprar fins dimarts

divendres 08 març 2019

 

Aquest és el tercer any que l’Ajuntament d’Olèrdola convoca un acte de commemoració del 8 de març. Per a fer-ho, es manté el format d’oferir una xerrada a càrrec d’una veïna del municipi que s’hagi significat per la seva implicació amb Olèrdola i la seva aportació professional.

Aquest any la protagonista de l’acte serà Mercè Garcia, mestra que es va jubilar el curs passat a l’escola Circell de Moja. En va ser la seva directora i actualment també participa en el grup de recerca històrica de l’Ateneu Mogenc.

L’acte s’ha convocat al local de la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta, el proper dissabte 16 de març , a partir de les 8 del vespre. Després hi haurà sopar. Per assistir-hi, els tiquets es poden comprar fins dimarts en els establiments del municipi al preu de 10 €.

Document Actions