Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La millora de l’accessibilitat dels carrers de Moja, Sant Miquel i Sant Pere és un dels principals propòsits del govern d’Olèrdola abans d’acabar aquest mandat

L’alcalde, Lucas Ramírez, anuncia que la Torre de Moja estarà oberta al públic per la Festa Major
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola

dimecres 11 maig 2022

Millorar l’accessibilitat dels carrers dels centres de Moja, Sant Miquel d’Olèrdola i Sant Pere Molanta és un dels principals propòsits que s’ha fixat en aquesta recta final de mandat municipal el govern de l’Ajuntament d’Olèrdola. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Lucas Ramírez, alcalde d’Olèrdola, explicava que s’havia previst que les obres de millora d’accessibilitat dels tres nuclis es podrien licitar durant aquesta primavera. Però la complexitat de les actuacions a abordar ha provocat que els projectes s’haguessin d’avaluar amb més deteniment. La perspectiva que apunta l’alcalde és que aquestes ambicioses obres es podran licitar i ser adjudicades en breu.(àudio)

Torre de Moja

Repassant les actuacions de millora d’espais públics i obres en marxa , l’alcalde explicava que el circuit de running a la Muntanyeta també té el valor de protegir i conservar un espai de la finca municipal que havia estat un abocador. En un altre àmbit de coses, Lucas Ramírez anunciava que la rehabilitada Torre de Moja estarà oberta al públic per la Festa Major, aquest mes de juliol, quan el monument aculli una exposició.(àudio)

“La vida política té un termini i no és per sempre”

A un any de les properes eleccions, durant l’entrevista a l’emissora municipal de ràdio se li ha preguntat a l’alcalde si es tornaria a presentar. Lucas Ramírez no ho ha desvetllat. Manifesta que “no depèn de mi” i ha declarat que  “la vida política té un termini i no és per sempre” . També ha assenyalat que es troba en un moment complicat de traspàs en l’àmbit laboral, per acabar indicant que “ja es veurà” si acaba optant a la reelecció.(àudio)

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions