Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La millora de la xarxa d’aigües continua amb les obres al carrer Sant Roc de Sant Pere Molanta

S'inverteixen 200.000 € a Olèrdola aquest 2018 en 6 obres de millora de la xarxa, incloent 4 a Sant Pere Molanta

divendres 29 juny 2018

Aquest dijous començaven les obres de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua del carrer Sant Roc de Sant Pere Molanta. La inversió s’inclou dins de les propostes de millora incloses en la memòria d’ EMAVSA(Empresa Municipal d’Aigües de Vilafranca), subministradora del servei

Els treballs que ara comencen al carrer Sant Roc formen part de les 6 obres que aquest any s’han prioritzat a Olèrdola per a millorar la xarxa d’aigües. Les sis inversions sumen un total de 202.523 € i quatre de les actuacions són a Sant Pere Molanta. Les obres de renovació als carrers Font Tallada, Sant Pere i Manel Crespo ja s’han completat; i abans d’acabar el mes de juliol es preveuen acabar els treballs al carrer Sant Roc. Aquest any també s’ha fet la renovació de la xarxa al barri de Rocallisa a Moja i al carrer Hospitalet de Can Trabal.

Juanma Samblás, regidor de via pública de l’Ajuntament d’Olèrdola, destacava aquesta forta inversió i precisava que les actuacions de millora a Sant Miquel aniran vinculades a l’execució de les obres de reforma del casc antic del poble.(àudio)

El rendiment de la xarxa d’aigua a Olèrdola té un ampli marge de millora. La mitjana a Catalunya d’aprofitament de l’aigua és del 60%, però a Olèrdola l’estat de la xarxa fa que aquest índex se situï entorn al 40%. Per revertir aquesta situació, el govern ha prioritzat durant aquest mandat la millora de la xarxa d’aigua, amb inversions que es financen en bona part amb els recursos provinents del compte d’explotació d’EMAVSA.(àudio)

Juanma Samblás precisava que actualment estaven executats o en fase d’execució 450.000 € d’inversions en la xarxa d’aigua dels prop de 600.000 que es preveuen completar en acabar aquest mandat.(àudio)

Una de les inversions més importants que s’estan realitzant en aquest àmbit, per un valor de 178.000 €, és el subministrament a Viladellops de l’aigua d’ATLL.

Document Actions