Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La missa rociera en honor a la Verge de Fàtima i el dinar popular han centrat aquest dissabte la Festa de la Primavera a Can Trabal

Hi va actuar el cor “Arenas del Camino” i per la tarda es va servir una xocolatada

dimarts 07 maig 2019

 

Sota l’organització de la Germandat de la Verge de Fàtima, aquest dissabte Can Trabal ha viscut els actes de la seva Festa de la Primavera. Els dos ingredients principals han estat la romeria i la missa amb cor rociero, en honor a la verge de Fàtima, i el posterior dinar popular.

 La presidenta de la Germandat, Toñi Pérez, es mostrava satisfeta per la participació de veïns, així com  per la missa rociera amb el cor Arenas del Camino i ens recordava la importància que la celebració té a Can Trabal.(àudio)

La pluja del dia anterior va provocar que la Festa es preparés a l’interior del local social i no a la pista poliesportiva, com estava previst. Una vuitantena de veïns van compartir un dinar, amb el menjar aportat per cadascú, i per la tarda es va servir xocolatada. La Festa de la Primavera la organitzava anteriorment l’ Àrea de Cultura de Can Trabal. La Germandat considera que és molt important que Can Trabal mantingui aquesta festa.(àudio)

La Germandat preveu participar en la propera Trobada d’Olèrdola i, juntament amb l’Ajuntament i la Junta de Compensació, preparar la propera Festa Major de Can Trabal.(àudio)

Escolta l’entrevista a Toñi Pérez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions