Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La mobilització d'entitats d'Olèrdola per La Marató ha suposat recaptar 7.100 euros

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’agraeix la tasca de les entitats i es destaca que la xifra s’ha assolit en plena crisi
La Cursa Vallmoranta va assolir 2.800 euros
La Cursa Vallmoranta va assolir 2.800 euros

dijous 20 desembre 2012


 

Els actes convocats a favor de La Marató de TV3 han tornat a evidenciar l’ampli compromís solidari present a Olèrdola. La recaptació total assolida en les activitats organitzades per entitats del municipi ha superat els 7.100 euros, sumant els actes realitzats en motiu de La Marató durant els dos darrers mesos i fins aquest darrer cap de setmana.

La xifra és molt meritòria, sobretot si es té present l’actual context de crisi econòmica, tal i com destaca la regidora de cultura i gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres. Més enllà de posar de manifest la solidaritat del municipi, les activitats emmarcades a Olèrdola dins de la Marató també són una mostra del dinamisme de les entitats.(àudio)

Com en les activitats que fan al llarg de tot l’any, l’Ajuntament d’Olèrdola ha donat suport a tots els actes que s’han fet en motiu de La Marató per part d’entitats del municipi. S’han cedit espais i materials i les entitats han pogut comptar amb el suport de serveis municipals.(àudio)

L’aportació quantitativa més important l’assolia el Grup de Joves de Sant Pere Molanta, que va poder recaptar 2.800 euros el passat 17 de novembre amb la cursa d’orientació Vallmoranta. El Casal d’Avis de Moja refermava la seva intensa vinculació amb La Marató i superava els 1.700 euros de recaptació, gràcies al dinar solidari que van organitzar el 21 d’octubre i a les aportacions de socis i veïns de Moja. Un altre casal d’avis d’Olèrdola, el de Sant Pere Molanta, també va ingressar a La Marató els 216 euros recollits el dissabte 10 de novembre en el dinar del 7è aniversari de l’entitat.

Coincidint amb el cap de setmana de La Marató, aquest dissabte i diumenge han estat forces les propostes que el municipi ha acollit per a recaptar fons per aquesta iniciativa solidària. L’AMPA de l’escola Circell de Moja celebrava amb èxit la seva sisena matinal solidària, recaptant 1.207 euros. Els infants van poder participar en tallers, es van degustar esmorzars casolans cedits per les famílies, també hi havia l’opció de jugar a petanca o bé de participar en un sorteig de productes. La novetat d’engany va ser el primer mercat solidari, elaborat a partir d’articles donats per les famílies.

Dissabte a la tarda, al Local Nou de Moja, l’Aeròbic d’Olèrdola, el Rítmica Olèrdola i el Grup de Joves de Moja organitzaven de forma conjunta una exhibició gimnàstica i una xocolatada que va recaptar 742 euros. L’endemà diumenge, el grup El Folre de Sant Pere Molanta organitzava la representació de l’obra de teatre “La cacera de l’ànec”, del grup Criatures d’Ordal. A través del sorteig d’un lot nadalenc, es van poder obtenir 440 euros.

Escolta l'entrevista a Arantxa Torres, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

 

Document Actions