Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La MostrActiva dels casals d’avis de la comarca s’inaugurarà a Moja dimecres 12 de juny

La inauguració es farà al Local Nou i els treballs estaran exposats al Casal d’Avis, del 13 al 16 de juny
Imatge d'arxiu s'una sessió de manualitats al Casal d'Avis de Moja
Imatge d'arxiu s'una sessió de manualitats al Casal d'Avis de Moja

dijous 23 maig 2013

Sota l’organització del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, el proper dimecres 12 de juny s’inaugura al Local Nou de Moja la “MostrActiva”. Es tracta d’una mostra dels treballs fets pels casals d’avis de la comarca. L’acte d’inauguració suposa tota una trobada de la gent gran de l’Alt Penedès i s’ha programat a les 5 de la tarda. L’exposició dels treballs es podrà veure al Casal d’Avis de Moja de dijous 13 a diumenge 16 de juny, en horari de 5 de la tarda a les 8 del vespre.

Josep Castellví, vicepresident del Casal d’Avis, recordava que el contingut principal del MostrActiva són aquests treballs diversos fets per membres d’associacions de gent gran de la comarca.(àudio)

La festa d’inauguració del MostrActiva inclou l’acte de reconeixement a la gent gran de mèrit dels municipis. Es preveu una assistència propera a les 400 persones. Per accedir a l’acte d’inauguració caldrà invitació, segons recorda Josep Castellví.(àudio)

Qui vulgui veure aquesta variada mostra dels treballs dels casals d’avis de l’Alt Penedès ho podrà fer de forma tranquil·la des de dijous 13 a diumenge 16. (àudio)

Durant l’acte d’inauguració es preveu comptar amb aportacions dels casals d’avis d’Olèrdola, incloent una exhibició de ball country a càrrec del grup de country del Casal d’Avis de Sant Pere Molanta

Document Actions