Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La MostrActiva s’ha tancat aquest diumenge a Moja amb una continuada presència de visitants

L’Ajuntament ha agraït al Casal d’Avis la feina feta per acollir aquesta activitat d’àmbit comarcal

dimecres 19 juny 2013

Diumenge a les 8 del vespre, al Casal d’Avis de Moja, finalitzava la MostrActiva. Des de dimecres, s’hi va poder veure un recull de treballs manuals elaborats per associats de 30 casals d’avis de la comarca, així com les fotografies presentades al concurs “Mirades des de l’Exoeriència”.

Aquest dimarts a la tarda, l’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, i la regidora de gent Gran, Arantxa Torres, mantenien una reunió amb la Junta del Casal d’Avis per agrair-lis la feina feta per a impulsar aquest activitat. Sens dubte, el moment culminant va ser la Trobada de dimecres passat, que va marcar la inauguració de MostrActiva. S’hi van reunir al Local Nou de Moja més de 400 representants d’aquests casals d’avis d’arreu de l’Alt Penedès. L’alcalde, Josep Tort,felicitava al Casal d’Avis per l’èxit rotund d’aquesta trobada.(àudio)

L’alcalde exposa que la jornada va ser exitosa gràcies al treball conjunt de l’Ajuntament, el Consell Comarcal i el Casal d’Avis de Moja.(àudio)

La presidenta del Casal d’Avis, Teresa Miralles, indicava que la feina prèvia es va veire recompensada per la gran resposta que es va obtenir durant l’acte d’inauguració, amb la Trobada de la gent gran de l’Alt Penedès. (àudio)

Des de dimecres i fins aquest diumenge, el casal d’avis ha rebut una continuada presència de visitants. S’ha comptat amb l’assistència dels casals, però també han estat forces els veïns del municipi que no han volgut deixar passar l’oprtunitat de conèixer els treballs que elaboren les entitats de gent gran. (àudio)

Després de l’èxit d’aquesta MostrActiva, ara el Casal d’Avis ja enllesteix els preparatius per a celebrar aquest dissabte la revetlla de Sant Joan i la de Sant Pere. Serà amb un berenar i ball pels socis, a partir de les 7 de la tarda al Casal d’Avis, amb la participació de les 80 persones que ja s’han inscrit.

Escolta les entrevistes a Josep Tort i Teresa Miralles, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions