Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Muntanyeta acollirà la final de cros escolar de Catalunya el proper 8 de març

Es preveuen reunir a més de 3.000 persones entre atletes i acompanyants
La Muntanyeta ja va acollir fa dos anys les finals de Catalunya de cros
La Muntanyeta ja va acollir fa dos anys les finals de Catalunya de cros

dijous 06 febrer 2020

 

El Consell Esportiu de l’Alt Penedès torna a assumir l’organització de la final de cros escolar de Catalunya i de nou aposta per la finca municipal de la Muntanyeta, a Olèrdola, com a emplaçament per acollir l’esdeveniment atlètic, tal i com ja va passar fa dos anys.

Llavors, entre atletes i administracions com la Generalitat,  van ser  generalitzats els elogis per les característiques de la Muntanyeta com a espai natural polivalent del tot adequat per a acollir un atractiu circuit de cros.

Les finals nacionals es realitzaran durant tot el matí, des de benjamins a juvenils, i preveuen comptar amb un total de 1.200 atletes un cop s'hagin classificat en les corresponents finals comarcals prèvies. Sumant acompanyants, es calcula que durant el matí podran ser més de 3.000 les persones que s’acostin a la Muntanyeta.

Pere Sadurní, regidor d’esports de l’Ajuntament d’Olèrdola, ho donava a conèixer en el ple municipal d’aquest dilluns, tot indicant que és un esdeveniment que contribueix a la promoció del municipi. Per això es preveu informar a allotjaments i restauradors d’Olèrdola perquè ho tinguin en compte a l’hora de poder fer una oferta puntual.(àudio)

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions