Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Muntanyeta acull aquest diumenge el recuperat cros escolar de Moja

La novetat afegida és una cursa prèvia, oberta a totes les edats, amb un recorregut de 6 quilòmetres

dimecres 08 gener 2014

Aquest diumenge la finca municipal de la Muntanyeta d’Olèrdola es convertirà en centre de l’atletisme comarcal. S’hi celebrarà el cros escolar de Moja i una cursa “Open”, de 6 quilòmetres de recorregut, oberta a tothom.

El cros escolar de Moja es recupera gràcies a l’organització de l’Ajuntament d’Olèrdola, la col·laboració de l’Escola Circell i de l’AMPA del centre, així com el suport del Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

La novetat afegida és la cursa oberta a tothom, que compta amb la implicació del Club Esportiu Penedès i del Club BTT El Bressol. Un dels integrants de la Junta del Club, Manel Suero, explicava que han volgut oferir una prova per a que tothom pugui gaudir.(àudio)

Per a la cursa inicial “open”, programada a les 10 del matí, s’hi podrà inscriure tothom qui vulgui via web a la pàgina www.manjisoft.com de forma gratuïta. Els participants hauran de completar quatre voltes en un circuit de 1.500 metres, la qual cosa facilita que els acompanyants i el públic en general puguin seguir les evolucions dels atletes en tot moment durant la cursa.(àudio)

En tractar-se del primer any, és una incògnita la resposta dels atletes en aquesta cursa inicial de 6 quilòmetres. Suero explica que han volgut recolzar la recuperació del cros escolar de Moja.(àudio)

Després de la prova open, tindran lloc les curses del cros, a partir de les 11 del matí i fins les 12:30. Començaran els més grans, de la categoria infantil(nascuts els 2000/2001) i acabaran els més petits, les baldufes(nascuts el 2010). Les inscripcions són totalment gratuïtes i es poden realitzar el mateix dia al circuit, fins a 30 minuts abans de cada cursa.

Escolta l'entrevista a Manel Suero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions