Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Muntanyeta acull la Festa de les Famílies de l’escola Circell

Un centenar de persones han participat en el dinar de germanor i també s’han fet curses de btt

dilluns 19 maig 2014

El bon temps i l’ambient de germanor han marcat la cinquena edició de la Festa de les Famílies, celebrada aquest diumenge al matí sota l’organització de l’AMPA de l’escola Circell de Moja. La principal novetat en aquesta ocasió ha estat el canvi d’emplaçament. Aquest any, en bona part degut a les obres que es fan al sector de la Plana de Moja, s’ha optat per fer les activitats a la finca municipal de la Muntanyeta. Els assistents es mostraven satisfets pel canvi i coincidien en assenyalar que l’espai era del tot adequat per a fer activitats a l’aire lliure i gaudir de la natura.copy_of_FestaFamlies2.JPG

A partir de les 11 del matí es van anar succeint les proves de btt programades. S’hi van inscriure 35 infants de l’escola i es van poder fer les curses de parvulari i les dels cicles inicial, mitjà i superior. Es van repartir medalles de record per a tots els participants i els tres primers classificats de cada categoria van rebre copa.Després de l’acte de lliurament de premis, tenia lloc un dinar que va reunir a un centenar de persones. La presidenta de l’AMPA de l’escola Circell, Eva Torralba, ens assenyalava que la participació havia estat similar a la de l’any passat.(àudio)

El sentit de la Festa de les Famílies és el de compartir una jornada d’activitats i fomentar la relació entre les famílies de l’escola, commemorant el Dia Internacional de la Família. Eva Torralba explicava que les dates triades, coincidint amb el bon temps de primavera, també afavoria aquest acte de retrobament de la comunitat educativa de l’escola Circell.(àudio)FestaFamlies3.JPG

Entre les persones assistents a aquesta Festa de les Famílies hi havia el regidor d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, Xavier Serramià, que valorava que la Muntanyeta era un emplaçament idoni per acollir aquest tipus d’activitats.(àudio)

Per afavorir l’assistència, aquest any es va optar per oferir un menú de rostisseria, a un preu més econòmic. La propera activitat que ja prepara l’AMPA de l’escola Circell és la setmana lúdica i cultutral. Es preveu per la darrera setmana de curs escolar, del 16 al 20 de juny, i inclourà activitats variades per les tardes.

Escolta les entrevistes a Xavier Serramià i a Eva Torralba, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

 

Document Actions