Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Muntanyeta acull la primera prova del campionat estatal de cotxes tot terreny dirigits per radiocontrol

Amb la participació d’una seixantena de participants, dissabte a la tarda es faran els entrenaments i diumenge al matí la prova

divendres 19 març 2021

Aquest dissabte i diumenge, a la finca municipal de la Muntanyeta s’ha programat la primera de les proves del Campionat estatal  de Crawlers, cotxes tot terreny dirigits per radiocontrol. El campionat l’organitza AECAR, l’Associació Espanyola de Cotxes a Radiocontrol.

Els participants del campionat, una seixantena, portaran cotxes elèctrics que arriben a velocitats d’entre 5 i 10 km/h. El dissabte , a partir de dos quarts de 3, es preveu l’acreditació i inscripció dels pilots, per seguir amb l’entrega de dorsals i l’acte de lliurament de premis del campionat del 2020. A partir de les 5 de la tarda es faran els entrenaments i reconeixements dels sectors de la prova. El campionat començarà l’endemà diumenge a les 9 del matí.

Entre els participants inscrits són majoria els pilots catalans, però també hi haurà participants de les Balears, d’Andalusia, de València, Madrid i Aragó.

Document Actions