Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Muntanyeta captiva als participants i assistents de les finals de cros escolar de Catalunya

La participació de 1.170 atletes ha fet que per la finca municipal passessin aquest diumenge prop de 4.000 persones

dilluns 09 març 2020

 

El dia acompanyava i l’espai tenia tots els ingredients perquè la prova fos un èxit. La finca municipal de la Muntanyeta acollia aquest diumenge al matí les finals de cros escolars de Catalunya. La participació de 1.170 atletes provinents de 45 consells esportius comarcals ha fet que prop de 4.000 persones es donessin cita a Olèrdola en aquesta matinal atlètica. El sots director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Oriol Mercè, comentava que l’espai i les condicions son idònies per fer aquesta activitat (tall)

Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, també considerava que el circuit  era “immillorable “ per a fer aquest tipus de proves. Domingo no dubtava en manifestar que, si fos per ell, cada any es farien a la Muntanyeta les finals de cros escolar de Catalunya.(tall)

L’alcalde, Lucas Ramírez, es mostrava “encantat” que de nou La Muntanyeta, dos anys després, acollís aquest esdeveniment. Ramírez apunta que les possibilitats d’acollir noves competicions s’ampliaran quan es pugui comptar amb el circuit de cros permanent que es planifica habilitar a la Muntanyeta.(àudio)

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Olèrdola, Pere Sadurní, posava l’accent en què l’activitat havia acollit a atletes d’arreu del país, des de Puigcerdà a les Terres de l’Ebre, passant per Solsona, Barcelona o del Penedès. Sadurní, a més d’aquesta promoció del municipi, també posava en valor l’excel·lent treball organitzatiu del Consell Esportiu de l’Alt Penedès i l’Esportiu Penedès.(àudio)

Les proves començaven a les 9 del matí amb una cursa sènior fora de campionat i acabaven a dos quarts d'una amb la prova de prebenjamins.

 A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions