Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Muntanyeta es consolida com a espai de lleure per la comarca i durant la Castanyada ha acollit activitats d'escoles i instituts

Els centres valoren les característiques d’aquest espai natural i que tingui serveis com l’àrea de barbacoes i zones de pícnic
Alumnes de l'Institut Milà i Fontanals
Alumnes de l'Institut Milà i Fontanals

dimarts 05 novembre 2019

La proximitat amb Vilafranca, les característiques d’aquest espai natural i disposar de serveis com l’àrea de barbacoes o de pícnic, han convertit a la finca municipal de La Muntanyeta d’Olèrdola en un indret  molt sol·licitat per acollir cites lúdiques. Ha estat el cas de la celebració de la Castanyada per part del centres educatius, el dijous passat. Durant el matí hi van coincidir, en diferents indrets de la finca, alumnes de l’escola Sant Josep de Vilafranca, de l’institut Milà i Fontanals i de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. La vaga estudiantil convocada el 31 d’octubre va alterar la programació i només es van desplaçar fins a la Muntanyeta un terç dels 600 alumnes que es preveien de l’Institut Milà i Fontanals. Tampoc es va comptar amb els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut El Foix dels Monjos, que havien anunciat igualment que farien la Castanyada a La Muntanyeta.

Ivà Artigas, professor de l’Institut Milà i Fontanals, explicava que celebren la Castanyada amb activitats lúdiques i esportives després de compartir un esmorzar.(àudio)

L’institut tria la Muntanyeta perquè consideren que és un lloc molt adient.(àudio)

 Es dona el cas que ben a prop de la Muntanyeta, al camp de futbol Els Pins de Moja, hi van estar els alumnes de cicle superior de l’escola Sant Ramon de Vilafranca.

Escolta l’entrevista a Ivà Artigas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Galeria d'Imatges

MuntanyetaCastanyada2.JPG
MuntanyetaCastanyada3.JPG

Document Actions