Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Muntanyeta acollirà diumenge 21 de maig la Caminada Solidària Musicveu per a la investigació del càncer infantil

Els beneficis es destinaran a la Fundació Amics Joan Petit. Per l’Ajuntament “és un orgull” que la finca municipal s’utilitzi per aquesta finalitat solidària

dimarts 28 març 2023

La finca municipal de la Muntanyeta d’Olèrdola tornarà a ser escenari d’un esdeveniment rellevant d’àmbit comarcal. El proper diumenge 21 de maig acollirà la Caminada Solidària del Festival Musicveu, organitzada per la Fundació Pinnae en col·laboració amb el Centre Excursionista del Penedès i l’Ajuntament d’Olèrdola. Com el conjunt del festival, els beneficis que s'obtinguin es destinaran a la Fundació Amics Joan Petit per a la investigació del càncer infantil.

La caminada tindrà un recorregut circular de 5’3 km, amb inici a les 10.00h des de l’esplanada de l’aparcament. L’itinerari és molt accessible i està pensat per a fer en família, tot possibilitant el coneixement de 3 barraques de pedra seca reconstruïdes a la Muntanyeta gràcies a l’aportació del Centre Excursionista. En arribar es podrà gaudir d’un espectacle d’animació amb “Cirquestra”, xocolatada, servei de foodtrucks i sorteig d’obsequis pels inscrits.

Joan Melero, director de la Fundació Pinnae, resumia que el propòsit de l’activitat era estimular hàbits de vida saludables, reconèixer espais singulars del territori i destinar els beneficis a finalitats solidàries.(àudio)

Joaquim Miret, patró de la Fundació Joan Petit, recordava que de cada 10 infants diagnosticats amb càncer, 8 es salven. Iniciatives com el Festival Musicveu les considerava molt importants per obtenir recursos per a destinar-los a la investigació del càncer infantil i així fer que l’índex d’infants curats augmenti. Per l’entitat beneficiària, l’activitat és una festa que fomenta la unió familiar i el coneixement del territori. (àudio)

Xavier Domènech, president del Centre Excursionista, qualificava la Muntanyeta com a espai molt apte per acollir qualsevol esdeveniment. (àudio)

La regidora de Paisatge i Verd Urbà de l’Ajuntament d’Olèrdola, Mireia Mancera, manifestava la satisfacció de l'Ajuntament perquè que la Muntanyeta "cada vegada més" aculli esdeveniments esportius i socials. Mancera assenyalava que la finca de la Muntanyeta és “un punt representatiu del municipi” i per l’Ajuntament que sigui utilitzada per un fi solidari com la caminada Musicveu “ens omple d’orgull”.  (àudio)

Al preu de 10 € pels adults i de 5€ pels infants de fins a 12 anys, les inscripcions a la caminada solidària es poden fer presencialment a taquilla del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca en horari de 18.00h a 20.00;  diumenges i festius, de 12.00h a 14.00h; així com als webs www.musicveu.cat i www.topticket.cat i es tancaran el dissabte 20 de maig a les 20.00h

Per a les persones que no puguin assistir, però que vulguin col·laborar en benefici de la Fundació Joan Petit, nens amb càncer, es podrà fer a través de donatius fila zero, amb Bizum al codi 06549 o per transferència bancària al número de compte: ES12 2100 5000 5002 0032 2668.

Escolta les entrevistes enregistrades per Canal 20-Ràdio Olèrdola clicant aquí

 

Galeria d'Imatges

CaminadaMusicVeu.jpg

Document Actions